maanantai 22. marraskuuta 2010

Hagge

Oon miettiny tätä reilii siitä asti ku aloin laskee, tää on Tikkurilassa ja tietenki naskina ku olin heurekal dokaa ni haaveilin et vetäsin tän kinkin joskus. Viimetalvena tuli sitte sopiva tilanne mennä tekee se. Ensin yritin saada vauhtii yhel kuluneel dekil, siit ei tullu mitää ja meinasin jo luovuttaa, mut halusin niin paljon tehä ton, että otin just Ettalalta saadun ihan uuden laudan käyttöö, rappuset oli raff and tuffit ja pari kertaa sinne mentii, lauta sai vähä kyytiä mutta, fiilis oli sen arvonen ku sain tän sitte lopulta päälle!



Tobben kaa kuvailtiin noihin aikoihin Vapaapäivää ja se kuvattiin DV-laadulle joten sen takii tää tuli sitte siihen leffaa eikä Digileffaa. Vapaapäivä kuvattiin vähän yli viikossa, Kuvassa fiilistellään päälle mennyttä temppua, juodaan kaakaota ja syödään kotitekosta porkkanasämpylää.



Viimevuonna oli jo tarkotus vetää tää bäkkilippari tohon reiliin, mutta mulla oli sillon kantiton lauta ja inrun oli umpijäässä joten ei ollu fiilistä tehä tätä. Tyydyin sillon boordiin mut halusin käydä tänävuonna ottaa sen hampaankoloon jääneen bslipin.
Vedin nää temput peräkkäisinä päivinä tää päkkilippari meni viel ekal yrityksel joten oli niin hyvä fiilis! Oli kyllä parhaat vapaapäivät viimetalvena! Kiitos Kallelle kuvista, Tobbelle videosta ja Vekulle hengailuist!



Just sovittiin Tobben kaa viikonloppuna viinaspäissää että tehään Vapaapäivä2.
Sitä sopivaa lomaviikkoo odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti