keskiviikko 29. lokakuuta 2008

NoGoodTimes!

Here you can download NoGoodTimes http://slogan.kapsi.fi/ Just clik the NoGoodTimes PHOTO with your mouses rigth button and save target as.../

Sama suomeks! Nyt voi ladata NoGoodTimesin http://slogan.kapsi.fi/ Paina vaan NoGoodTimes KUVAA hiiren oikeella nappulalla ja tallenna kohde nimellä.../ Se ei lähe latautuu siitä tekstistä et lataa NoGoodTimes, vaan siitä kuvasta. Se teksti on vaan hämäystä.
Jakajuuj jakajoo.

-Eino Phau

tiistai 28. lokakuuta 2008

BoardExpot!

Boardexpot on tulevana viikonloppuna ja siellä on digiaikaa!:) Extremevideon standilta voi poistella leffaa ja layback festareilla näytetään WUHUU!! Mestoilta voi löytää myös mukavasti päihtyneitä pitkätukkia..
Uusimpien huhujen mukaan ollaa vaihettu vihreestä mustaan? hämmentävää?

Nähää expoil!

-Mikko

tiistai 21. lokakuuta 2008

Wuhuu @ Dante's HighLight

Wuhuu! Se ois nyt paketissa! Kiitos kaikille paikalle saapuneille! viinanmyyntimäärästä päätellen joku muukin oli humalassa ku mä! ilta lähti lepposissa tunnelmissa käyntiin (kiitti xena kakusta!!:)
Aika huomaamatta kello vierähtikin sinne puolilleyötä ja Chebaleba alotti tykityksen vetämällä tatsi keikan! Sen jälkee pistettii leffa pyörii? mikä meni meikältäki vähä ohi.. Jos missasit leffan tai fiilistelit sitä niin tilaa se www.extremevideo.fi osoitteesta ja tue toimintaa!

Myös meijän "kakkos" leffa No Good Times näytettii yön pimeinä tunteina, Dj Mista-S rokkas levyjä leffan päälle että saatiin pidettyy tunnelma katossa, joten jos haluu leffan kuulla oikeilla äänillä, niin se tulee tänne jakoon parin viikon sisällä!

Mikko kiittää, kumartaa ja lähtee tynnyriin oottamaan ens vuotta! :)

maanantai 6. lokakuuta 2008

Wuhuu!! Ensi-iltabileet!

Bujaa!! On taas se aika vuodesta, jota on odotettu koko vuosi. Digistyles Wuhuu!! laskuleffan ensi-ilta Helsingin kuumimmassa, suurimmassa ja uusituimmassa Dante's Highlight yökerhobaarissa. Ei mitään perus Highlight meininkiä, vaan digistyles dorkafestarit ja lavalla mestarit!

Viime vuonna mahtu inee ensi-iltaan 600, mut tänä vuonna mahtuu 1000, eli kaikki mestoille! Baarissa 1 iso screeni + 20 normaalia telkkua, joista leffa pistetään pyörimään noin klo. 12 ja sen jälkeen ne kunnon bileet vasta alkaa ja jatkuu aina 4 asti!

Halvat viinat! Bisset ja muut laimeet 3,5 euroa ja blackcatshotit 2 euroo.
Lisäksi erikoistarjous S-etukortilla 0,6L bisse vaan 3 euroo!! Sisäänpääsy on 3 euroa plus narikka 2 euroa. Ennakkolippu kannattaa käydä hakee Unionfivestä! tulee myyntiin 10.10.

Musiikista vastaa DJ Rawby G, DJ RicoWamos ja DJ Yo-Gurt! Sekä leffan jälkeen mestoille hyökkää
DJ Mista-S pyörittää levyjä! Luvassa siis v*tun hyvää musaa! euroteknoo,teknoo,räppii ja regeitä!!

Paikanpäältä on mahdollista ostaa wuhuu!!-DVD:itä ja t-paitoja ja´niin tukea digistyles meininkiä.
DVD maksa 15 euroa joten sitä cääshiä myös mukaan!! ja jos käteiset unohtu himaan niin leffan voi myös tilata netistä www.extremevideo.fi

Käykää chekkaa wuhuu!! tiiseri

ja NoGoodTimes -tiiseri

Tervetuloa!!

torstai 2. lokakuuta 2008

Wuhuu leffan ensi-ilta flaijerit aika kuppimaisii!

Suomen bradbytes mega virtuoosi kalle.kapsi.fi teki aika rennot flaijerit salee hyvii alvareit kyl. Ruvetaa jakaa kuhan keretää jengille ottakaa haltuu. täs vähä esimakuu!

keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Aika wayback fiilistelyy

Kuka muistaa?

WUHUU! introkuvauksii

Mikko kupliii ja sakko veteli voltilla alas.
Mikon kuplat taas rico lesos kamerallaa ja master kalle tarkasteli omia otoksiaa. däni ei tykänny saippuasta.
Vesa on kova jätkä.
Cheba kuvaa ja jani yrittää treenata deepthroattii tol banaanil yhel purasul sai syötyy ei paha!
Jengi tuli puntist ulos salaa.